Østergaardens grundejerforening

Østergaardens grundejerforening

Om denne blog

Denne blog (forkortelse af web-log) er en blog for Østergaardens Grundejerforening i Sengeløse. Grundejerforeningens medlemmer er husstandene på Spjeldager og Mosekilen. Det er kun bestyrelsen der kan skrive nye indlæg på bloggen. Alle kan skrive kommentarer og læse indlæg og kommentarer. Husk at skrive navn og adresse i din kommentar.

Legepladsen

Oplæg til diskussionPosted by Bestyrelsen 2012-05-18 21:57:46

Legeredskaberne på legepladsen bag vandværksbygningen for enden af Mosekilen er blevet gamle. Bestyrelsen vurderer at det vil være en meget stor og/eller dyr opgave at bringe legepladsen i en tidssvarende, forsvarlig tilstand. Mere information om sikkerhed på legepladser kan findes på f. eks.: http://www.legepladssikkerhed.dk/

Legepladsen bruges næsten dagligt, men det er angiveligt mest boldbanen der benyttes. Grundejerforeningens bestyrelse har ansvaret for sikkerheden på legepladsen, og bestyrelsens medlemmer kan drages til ansvar hvis nogen kommer til skade på legepladsen. Bestyrelsen har derfor besluttet at fjerne legeredskaberne fra legepladsen: Tårnet med trappe, rutsjebane, rebstige og gyngebold, samt gyngestativet.

I stedet for legeredskaberne, hvad skal der så være bag vandværkshuset?
  • Comments(2)//gf.spjeldager.dk/#post1