Østergaardens grundejerforening

Østergaardens grundejerforening

Om denne blog

Denne blog (forkortelse af web-log) er en blog for Østergaardens Grundejerforening i Sengeløse. Grundejerforeningens medlemmer er husstandene på Spjeldager og Mosekilen. Det er kun bestyrelsen der kan skrive nye indlæg på bloggen. Alle kan skrive kommentarer og læse indlæg og kommentarer. Husk at skrive navn og adresse i din kommentar.

Velkommen på bloggen

Oplæg til diskussionPosted by Bestyrelsen 2012-05-18 21:53:46

Grundejerforeningens medlemmer er travle mennesker med forskellige interesser, og vi samles aldrig alle sammen på en gang, hverken til generalforsamling eller vejfest. Derfor er der mange der aldrig kommer til orde i foreningssammenhæng.

Det er mit håb at foreningens medlemmer vil bruge denne blog til at udveksle ideer og synspunkter omkring grundejerforeningens aktiviteter.

Det er i øjeblikket kun bestyrelsen der kan oprette nye indlæg, men alle kan kommentere på indlæg. Så hvis du synes der er noget vi skal diskutere på bloggen, så skriv det i en kommentar til dette indlæg, eller send en email til bestyrelsen.

Henrik Scheel, formand fr Østergaardens Grundejerforening

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.